Goki puidust mänguasjad Fairy KItten mänguasjapood

Goki puidust mänguasjad

Mänguasjade ja kingituste kaubamärgid Heimess (puidust valmistatud mänguasjad, mis on valmistatud Saksamaal), Goki, Holztiger ja Anker kivist komplektid on tuntud. Goki mänguasjafirma asutasid 32 aastat tagasi kaks inimest, kaubamärk HEIMESS on eksisteerinud juba üle 50 aasta ja ANKER Steinbaukasten GmbH Rudolstadtis 130 aastat.



Mänguasjatootjana tegeleb Goki tootearenduse, mänguasjatootmise ja uuenduslike mänguasja toodete loomisega.

Üle 2000 erineva mänguasjatoote moodustavad ühe kõige mitmekesisema tootesarja, mida mänguasjatööstus pakub!

Iga Gollnesti & Kieselsi mänguasi vastab alati nende ettevõtte kõrgetele kvaliteedistandarditele.

Goki | Fairy Kitten Mänguasjapood

Veendumaks, et maailm jääb alati värvikaks ja elamisväärseks kohaks, võtavad Gollnest & Kiesel vastutuse jätkusuutlikkuse eest. Puit on looduslikult taastuv tooraine. Goki hangib oma mänguasjadeks kasutatud puitu ainult kohtadest, kus see saab uuesti tagasi kasvada.

Igal aastal kingib Goki puu igale vastsündinud lapsele Põhja-Saksamaal. 25 000 puud Schleswig-Holsteini uue avaliku metsamaa jaoks! See tähendab, et metsad jäävad Schleswig-Holsteini osariigi ühisomandiks.

Goki | Fairy Kitten Mänguasjapood

Goki puidust mänguasjad järgivad rangeid kvaliteedistandardeid. Kasutades mitmesugust puitu; vaher, pöök, pähkel, pärn, saar, mänd, kask ja india kummipuu töödeldakse väärtuslikeks puidust mänguasjadeks.

Goki on pühendunud turvalise töökeskkonna ja õiglase palga tagamisele kõikidele töötajatele kõigis nende tootjariikides.

Alates 2004. aastast on uutesse metsadesse istutatud üle 400 000 puu (2019. aasta oktoobris istutati Struvenhüttenis 10 000 puud).

Goki | Fairy Kitten Mänguasjapood

Puit on pärit jätkusuutlikest Euroopa metsadest

  1. aasta lõpuks on nende eesmärk kaotada nelja plasti kasutamine; PVC, PU, ABS ja PS, asendades need keskkonnasõbralike valikutega

Gollinest & Kiesel on ehitanud koole arengumaadesse nagu Mali, Peruu ja Uganda. Nende arengumaade lapsed oleksid varem töötanud kaevandustes, kuid nüüd on neil võimalus hariduse omandamiseks. Nad ei nõustu lapstööliste kasutamisega ja on uhked, et kõik nende mänguasjad on loodud laste nautimiseks, mitte ükski pole valmistatud laste poolt.

Hiinas asuvas GoKi tehases on töötervishoiu ja tööohutuse osas lääne standardid ning töötajad saavad palka keskmisest palju rohkem.

Goki | Fairy Kitten Mänguasjapood

Värvid ja lakid, mida Goki oma puidust mänguasjades kasutab, pärinevad väikestelt, kuid väga spetsialiseerunud müüjatelt, kes on hoolikalt valitud, nii et mänguasjade tootmise käigus ei läheks midagi valesti. Mänguasjade kvaliteedijuhtimine on integreeritud toote leiutamise ja tootmise igasse protsessi.

Samuti tellib Goki väliste, sõltumatute instituutide kvaliteedistandardite jälgimise. Iga Goki mänguasi vastab alati ettevõtte kõrgetele kvaliteedistandarditele.

Puidust mänguasjad | Fairy Kitten Mänguasjapood

 Looduslikest ressurssidest valmistatud puidust mänguasjad on mõeldud põlvest põlve pärandamiseks, see tähendab, et need kestavad kauem ning beebid ja lapsed saavad neid nautida.

 Mänguasjad peaksid olema lõbusad ja ohutud. Tagamaks, et kõik mänguasjad vastavad kõrgeimatele ohutusstandarditele, katsetatakse neid pidevalt nii ettevõttesisest kvaliteedikontrolli laboris kui ka kolmanda osapoole testimise asutustes.

Goki | Fairy Kitten Mänguasjapood

Meile on meeldivad naturaalsed värvid, kuna need ei kasuta puidu värvimiseks värvaineid, vaid termoprotsessi. See annab fantastilise heleda ja tumeda puidu kontrasti.