Puidust mänguasjad | Fairy Kitten Mänguasjapood

Populaarsete plastist mänguasjade puidust alternatiivid

Igivana võitlus: plastist vs puidust mänguasjad. 

Kumba eelistate: ühel pool on patareitoitega prügimägesid täitvad ja kergelt katkiminevad plastist mänguasjad, mida näete igal pool televisioonis ja hüpermarketites.

Teisel pool on ajatud, loodussõbralikud, kestva kvaliteediga, harivad JA lõbusad puidust mänguasjad.

Täna esitleme teile populaarsete plastist mänguasjade puidust alternatiive, mida saate tasapisi kasutama hakata, lootuses, et see tundub pisut vähem hirmutavam JA tõestame teile, et iga plastist valiku kohta on olemas isegi parem puidust valik. 

Ladumismängud

Praeguseks väga populaarsed mänguasjad, mida võib leida erinevates kujudes ja suurustes, millest enamik on plastist. Plastist rõngad, plastist topsid, plastist kujundid jne. Aga mis siis, kui meil oleks teine valik? Meie ladumismänge on mitmetes värvides ja need aitavad sinu pisikese motoorsetel oskustel areneda. Meil on ka üliarmas naeratava kuuga tasakaalumäng, mis sobib täiuslikult igasse mängutuppa.

Ladumismängud | Fairy Kitten Mänguasjapood

Liikuvad mänguasjad

See on suur kategooria! Lastele nii väga meeldivad mänguasjad, mida saab lükata ja tõmmata ja veeretada igas suunas, kuhu nende pisike süda ihkab. Vähem meeldib neile, kui need lelud lähevad kiiresti katki, nende patareid saavad tühjaks ja lihtsalt lõpetavad toimimise. Taaskord saame sulle abiks olla! Alustades meie uhkest roosast jäätiseautost ja lõpetas meie puidust helikopteriga, meil on täiuslik valik vastupidavaid, jätkusuutlikke ja käsitsi valmistatud mänguasju, mis peavad vastu igapäevasele mängimisele.

 

Harivad mänguasjad

See on teile, emmed! Muidugi tahame, et mänguasjad oleksid lõbusad ja kaasahaaravad - vajame paari minutit, et pesu kokku panna - aga kui nad oleksid ka harivad, siis seda parem. Meil on mõned valikud, mis vastavad kõigile kriteeriumitele: meie puidust pusled on hea võimalus aidata pisipõnnidel ära tunda esemeid ja värve. Kujundite ja numbrite poole pealt on nöörimängud ning järelveetavad mänguasjad meie klientide lemmikud! Vaata ka kogu meie harivate mänguasjade loetelu! 


Usun, et tõeline võitja on selge - võitjaks on lapsed, kui sa valid hea kvaliteediga vastupidavad puidust mänguasjad plastist mänguasjade asemel. See muutus ei pea toimuma üleöö, aga kui sa seda soovid ja tahaksid ka pisut lisamotivatsiooni, siis võid liituda meie uudiskirjaga ja saada regulaarseid pakkumisi!

Kas sul on küsimusi või kommentaare? Saada meile e-kiri - me väga tahaksime kuulda, mida sa arvad!