KUIDAS PUIDUST MÄNGUASJAD AITAVAD LAPSE ARENGULE KAASA | Fairy Kitten Mänguasjapood

Kuidas puidust mänguasjad aitavad lapse arengule kaasa.

Miks võiksite valida puidust mänguasjad? Erinevalt plastikust, puit on looduslik ja ökoloogiliselt vastutustundlik materjal. Veelgi enam, kui toode on valmistatud FSC puidu märgistusega, tagab see metsades jätkusuutlikkuse. Lisaks sellele, on siin veel teisigi kasumeid, mida puidust mänguasjad toovad:

Välimus: olgem ausad, puidust mänguasjad, on palju kenamalt kujundatud kui plastikust mänguasjad. Lisaks mänguasjadele, on see ka ilus dekoratiivne aksessuaar, mis sobib mis tahes elu- või magamistuppa. 

Robustsus: puidust mänguasjad on sageli tugevamad ja vastupidavamad, kui mänguasjad valmistatud teisest materjalist. Seega, nad kestavad kauem! Neid võib isegi edasi pärandada põlvest põlve. Kas see pole armas?

Disain: puidust mänguasjadel, mis on värvitud nende esialgset värvi või neutraalsetes toonides (valge, hall, must), on pehme, soe disain, mida ei ole lihtne leida plastikust mänguasjade hulgast.

Millisest vanusest on puidust mänguasi sobilik?

Esmalt on olemas puidust mänguasjad pisikestele, näiteks puidust kõristid (alates 3-ndast kuust) ja klotsid. Järelveetavaid või lükatavaid mänguasju pakutakse sageli lastele alates kuue kuu vanusest. Alates 3-ndast eluaastast leiate puidust mänguasju, mis on tuntud kui imiteerivad mänguasjad, nagu mänguköök või nukumaja. See minimaalne vanus on vajalik väikeste osade ja tarvikute tõttu, mis tulevad koos puidust mänguasjaga kaasa. Alla kolmeaastased lapsed panevad endiselt palju asju suhu, nii et on oluline sellele tähelepanu pöörata. On ka puidust imitatsioon mänguasju, mida saab kasutada alates teisest eluaastast. See omakorda sõltub varustatud osade suurusest.

Puidust mänguasjad: areng ja motoorsed oskused.

Räägime puidust mänguasjade kasulikkusest lapse arengule!

Äratavad mänguasjad: alates 3 kuni 6-8 kuud

Nagu nimigi ütleb, on see mänguasi tehtud teie beebi äratamiseks esimestel kuudel. Pärast 3-ndat kuud laps hakkab rohkem reageerima stiimulile, katsuma kõike ja suhu panema. On hea, kui lasete oma lapsel harjuda erinevate materjalidega, et neid oleks võimalik eristada.

Beebi mänguasjad alates 6 kuud kuni 2 aastat

Alates esimesest eluaastast, laps hakkab mõistma, mida saab teha erinevate esemetega. Näiteks: neid visata põrandale! Seetõttu valige tugev puidust mänguasi. Puidust klotside ladumine või pusle kokkupanek aitab arendada teie lapse peenmotoorikat.

Imiteerivad mänguasjad: alates 3-6 aastat

Selles eas laps mõtleb välja lugusid ja hakkab kopeerima emmet ja issit! Köök, tualettlaud, nukumaja või garaaz on soovituslikud!

Puidust mänguasjad Fairy Kitten mänguasjapoest

Nüüd, kui teate kõike puidust mänguasjadest, alates materjalist funktsioonideni, on aeg tutvuda uue puidust laste mänguasjade kollektsiooniga Fairy Kitten Mänguasjapoes! Tegime selle oma lastele:

Puidust nukumaja sisaldab 24 mööbliosa. Nukud on juba lisatud! Võite täiendada oma ostu väikese perega Gokist.

Puidust mänguasi garaaž helikopteriga pehmetes toonides.

Laste puidust farm loomadega.

Hämmastav riidekapp täis riideid väikesele jänkule ja hiirele Moulin Rouge'ilt.

Puidust mänguasi kosmeetika komplekt lastele enda üles löömiseks (nagu ema!)

Puidust motoorse tegevuse kuubik teie lapse arendamiseks.