Arendavad mängud | Fairy Kitten Mänguasjapood

Arendavad mängud: 10 puidust mänguasja, mis arendavad laste peenmotoorikat.

Kahe väikelapse emana mõistan ma võitlust, mida tuleb püüda hoida meie võsukeste juures ja samal ajal edendada nende arengut. Ja olgem ausad, see pole alati lihtne. Sellepärast olen pöördunud puidust mänguasjade poole ja lubage mul teile öelda, et need on muutnud mängu!
Rohkem
Puidust pusle on kõige paremini arendav mäng lastele | Fairy Kitten Mänguasjapood

Puidust pusle on kõige paremini arendav mäng lastele

Kas peaksid valima 18 tükiga pusle? Või on parem 26 tükiga? Aga mis peaks selle pildil olema? Nagu iga ostu puhul, võib ideaalse pusle valimine olla keeruline. Sa tead, et kui validvale mänguasja, ei pruugi sinu lapsele see hariv mänguasi meeldida. 

Rohkem
5 Montessorist inspireeritud esimese sünnipäeva kingiideed | Fairy Kitten Mänguasjapood

5 Montessorist inspireeritud esimese sünnipäeva kingiideed

Esimesed sünnipäevad on maagilised ja unustamatud. Meie puidust lelud üheaastastele on Montessorist inspireeritud mänguasjad, mida nad eales ei unusta. Fairy Kitten mänguasjapoes pakume vaimustavaid kestva kvaliteediga mänguasju, mis meeldivad nii lastele kui ka nende vanematele.
Rohkem
Puidust mänguasjad | Fairy Kitten Mänguasjapood

Milline on ohutu puidust mänguasi?

Puidust mänguasjade kasvava populaarsusega, puidust mänguasjade ohutuse teadlikkus pole esmatähtis ainult ettevõtetele, kes mänguasju teevad või müüvad, vaid see on väga kasulik tarbijatele, kes otsivad oma koju ja perele hästi valmistatud ja ohutuid puidust mänguasju.

Rohkem
KUIDAS PUIDUST MÄNGUASJAD AITAVAD LAPSE ARENGULE KAASA | Fairy Kitten Mänguasjapood

Kuidas puidust mänguasjad aitavad lapse arengule kaasa.

Miks võiksite valida puidust mänguasjad? Erinevalt plastikust, puit on looduslik ja ökoloogiliselt vastutustundlik materjal. Veelgi enam, kui toode on valmistatud FSC puidu märgistusega, tagab see metsades jätkusuutlikkuse.
Rohkem
Arendavad mänguasjad | Fairy Kitten Mänguasjapood

Kuidas valida lapsele arendavaid mänguasju?

Praegu on turul tohutult lai valik lapse arengut soodustavaid tooteid: erinevad interaktiivsed ehitusmänguasjad, pusled ja kujukesed. Kuid kas Teie laps vajab kõiki neid korraga?

Rohkem